Nominera styrelseledamöter och förtroendevalda!

Brinner du för att förbättra konstnärernas villkor? Vill du vara med och påverka den lokala konstpolitiken? Är du medlem i Konstnärernas Riksorganisation och bosatt i Stockholms län?

Då kan du vara som klippt och skuren för att ta plats som ledamot i styrelsen för den lokala länsföreningen. Eller kandidera som förtroendevald revisor eller medlem av valberedningen. Eller så känner du kanske någon som du tror vore perfekt för uppdraget.

Senast den 31/12 kan du nominera dig själv eller någon annan medlem som ledamot till styrelsen. Skicka ett mail till valberedningen via stockholm@kro.se med namnen på dom du vill nominera, deras telefonnummer och/eller e-postadress och annan information om personen som du tycker är relevant.

Observera att det bara är medlemmar i Konstnärernas Riksorganisation bosatta i Stockholms län som kan bli förtroendevalda i föreningen.

Vill du veta mer om hur det är att sitta i styrelsen för Konstnärernas Riksorganisation i Stockholms län? Maila till stockholm@kro.se eller ring ordförande Jon Brunberg på 070-314 36 92.