Kallelse till årsmöte för Konstnärernas Riksorganisation Stockholms län den 22/2

Kära medlemmar!

Varmt välkomna till årsmöte för Konstnärernas Riksorganisations lokala förening i Stockholm län (den ideella föreningen KRO/KIF Stockholm, org. nr. 802489-1619) den 22 februari 2021, från kl 18:00.

På grund av corona-pandemin har vi beslutat att årsmötet skall genomföras över videolänk även detta år. Du måste föranmäla dig till mötet senast den 21 februari om du vill delta. Mer information om detta nedan.

DATUM OCH TID

Årsmötet äger rum måndagen den 22 februari 2021 från kl 18.
Mötet kommer hållas över videolänk via programmet Zoom.
Insläpp och registrering från kl 17:30.
Årsmötet startar kl 18 och håller på ca 2 timmar. Fullständigt program skickas ut med handlingarna.

Föranmälan krävs, senast 21 februari.

Du kan anmäla dig till årsmötet på två sätt: antingen genom att klicka på länken i kallelsen som skickades ut per e-post eller genom att skicka ett e-postmeddelande till stockholm@kro.se. Skriv ”Årsmöte 2021” i ämnesraden.

VILKA ÄR KALLADE?

Kallade är medlemmar i Konstnärernas Riksorganisation som är boende i Stockholms län och har erlagt medlemsavgift för 2021 senast den 15 februari i år, samt har en registrerad e-postadress i medlemsregistret. Kallelsen går ut bara ut via e-post! Kallelsen annonseras också via sociala media och vår hemsida. Mötet är öppet enbart för medlemmar. Maila eva@kro.se om du har frågor om ditt medlemskap.

ÅRSMÖTESHANDLINGAR
Komplett program med årsmöteshandlingar inklusive dagordning, stadgar och årsredovisning med mera skickas ut med e-post ungefär en vecka innan mötet.

HUR KOMMER JAG TILL MÖTET?

När du anmält dig får du en länk och koder skickad till dig per e-post några dagar innan mötet så att du kan ansluta till mötet. Du behöver ha en dator med internetuppkoppling eller en mobil/padda. Du kan komma att behöva ladda ned och installera programmet/appen Zoom för att kunna ansluta till mötet (https://zoom.us/). Om du inte har dator kommer det finnas som alternativ att ansluta till mötet via telefon. I så fall måste du kontakta oss i god tid innan mötet.

VILL DU HA MER INFORMATION OM ÅRSMÖTET?

Kontakta föreningens ordförande Jon Brunberg på telefon 070-314 36 92 eller maila till stockholm@kro.se

Varmt välkommen!
Önskar styrelsen för Konstnärernas Riksorganisation Stockholms län